In 1994 zijn we gestart in een piepklein winkeltje van 4 op 4 in het centrum van Lede.

De naam “Bol & Borrel” slaat op de combinatie van drank en zoetigheid.

Het aanbod werd snel uitgebreid met pasta’s, tapenades, pesto, olijfolie, balsamico, porto en wijn.  

  

Drie jaar later was de winkel al uit zijn voegen gegroeid en verhuisden we naar een groter pand in de Kasteeldreef 15. Ook dit is in 2010 volledig verbouwd tot een grotere en sfeervolle winkel met verschillende zones, van wijn en zoetigheid over interieur tot nuttige en leuke spullen voor de keuken en het terras.

 

 

 

Van wijn tot zoete lekkernijen

 

Ons wijnaanbod is een mooie mix van hedendaagse wijnen uit verschillende streken en voor elk budget. Topper is de huischampagne die rechtstreeks bij de wijnbouwer gekocht wordt en die het etiket van Bol & Borrel draagt. Daarnaast vind je bij ons ook een groot aanbod van 50 verschillende soorten whisky, advocaat van De Klok en Leedse graanjenever. Bij de zoetigheden noteren we cuberdons, beter gekend als “neuzekes”, nougat, pralines en ambachtelijke chocolade met Sint-Maarten en Pasen.

Ook voor diabetici bieden we suikervrije producten.

 

Eigentijdse kijk op de gedekte tafel

 

In de decoratie vind je mooie en originele kerstversiering, fotokadertjes, retro lampjes, knusse

plaids, geurkaarsen en andere fijne objecten om te hebben of te geven. Voor een piekfijne, eigentijds gedekte tafel bieden we mooi tafellinnen, fraaie glazen en vaatwerk die altijd wel een apart detail hebben.

 

Stijlvol verpakt

 

De kunst van het schenken begint met een leuk idee en een mooie verpakking.  We helpen u graag bij het samenstellen van een verrassingspakket en verpakken de cadeaus met heel veel zorg.

Een topper sinds jaren zijn de fraaie Bol & Borrel boxen. Het maken van geschenkmanden

en eetcadeaus is reeds 18 jaar de specialiteit van het huis. Ook voor bedrijven stellen we speciale pakketten samen die een ideaal en origineel relatiegeschenk vormen.

 

Tot ziens!

Carine

Categories

Advertising