LifeStyle

LifeStyle

LifeStyle is toonaangevend op het gebied van Home Living, Decoration, Furniture, Personal Care & Fashion.

De missie van LifeStyle is om mensen thuis te laten genieten van de alledaagse dingen van het leven. Het aanbieden van de juiste artikelen om de persoonlijke sfeer in huis te benadrukken. En om je een fijn en vertrouwd gevoel te geven, zodat je net even meer kan genieten van het moment.

Onze producten ademen een warme en aantrekkelijke woonsfeer uit. Met een unieke presentatie, creëert LifeStyle een verrassende en inspirerende beleving, een beleving die zich succesvol bewezen heeft.

Alle artikelen worden met zorg geselecteerd en vaak ambachtelijk gemaakt. Moderne stijlen worden afgewisseld met klassieke ontwerpen. Van handgeweven stoffen tot strak vormgegeven verlichting.

Een commercieel en uitgebalanceerd assortiment onder eigen label. Het assortiment bestaat uit een Basis- en een Seizoenscollectie. De Basiscollectie vormt de fundering. De Seizoenscollectie bevat artikelen die de laatste trends volgen in de woonbranche, deze zijn kenmerkend per seizoen, maar blijven verrassend en spannend. Absolute toppers van de Seizoenscollectie worden in de Basiscollectie opgenomen.

Categories

Advertising